Send utbetalingsrapport på nytt - En trinnvis veiledning

Du kan sende ut eventuelle daglige utbetalingsrapporter, samt månedlige utbetalingsrapporter og fakturaer til deg selv via din SumUp-konto. Her er en rask veiledning:

1. Logg inn med kontoinformasjonen din på sumup.me.
  2. Klikk på "Transaksjoner" i menyen på venstre side av dashbordet.
  3. Deretter klikker du på "Eksporter" i øverste menylinje.

4. Velg "Send en oppgjørsrapport igjen"
  5. Et vindu åpnes der du kan velge mellom rapporttyper: månedlig eller daglig
    1. Hvis du vil sende en daglig utbetalingsrapport, klikker du på "Daglig" og velger en dag og klikker "Send rapport igjen".

2. Hvis du vil sende en månedlig utbetalingsrapport, klikker du på "Månedlig" og velger en måned og år og klikker på "Send rapport igjen".

Viktig

• Du må velge dato for selve utbetalingen, og ikke datoen for transaksjonen eller dagen du mottok pengene på bankkontoen din. Du kan finne utbetalingsdatoen i din transaksjonshistorikk. Alt som er skrevet i grønt og som har et banksymbol er en utbetalingsdato.
  • Merk at du ikke kan generere rapporter for dagens dato eller måned.

Lær mer om utbetalingsrapporter her.