Ta en titt på artikkelen vår om emnet for å få mer informasjon om utbetalingsrapporter.

Send om igjen eller eksporter en rapport

1. I SumUp-profilen velger du «Start»-fanen fra panelet til venstre.

2. Klikk på «Alle rapporter» og velg deretter «Utbetalingsrapport» fra «Utbetalinger og gebyrer»-boksen til høyre på siden.

3. Et vindu der du kan velge mellom månedlige eller daglige rapporter vises:

1. Klikk på «Daglig» og velg en bestemt dato.

2. Klikk på «Månedlig» og velg måned og år.

4. Velg nå om du vil eksportere eller sende filen:

• For å eksportere: velg «Eksporter fil» under «Handling» og klikk ganske enkelt på den blå «Eksporter fil»-knappen nederst i høyre hjørne.

• For å sende: velg «Send til e-post». Fyll inn e-postadressen din nedenfor og trykk deretter på «Send fil» nederst til høyre.

Merk: Du kan legge til et komma etter hver e-postadresse for å sende den til flere mottakere.

Viktig:

For daglige utbetalingsrapporter må du velge utbetalingsdatoen og ikke datoen for transaksjonen eller dagen du mottok midlene på bankkontoen din. Du kan generere dagsrapporter fra de aktuelle dags- eller månedsrapportene for den nåværende måneden.

Slik finner du en bestemt utbetaling

1. I SumUp-profilen velger du «Start»-fanen fra panelet til venstre.

2. Velg deretter «Utbetalinger».

3. Filtrer etter en bestemt utbetaling etter dato, utbetalingsmetode eller beløp, eller søk etter utbetalings-ID.

4. Klikk på utbetalingen for å se detaljene.

5. Ved å klikke på «Eksporter» kan du laste ned rapporten.