Slå på tipsing

Når de er aktivert, vises tipsalternativer automatisk mellom betalings- og betalingsskjermene når du godtar betalinger.

Tilpass tipsalternativer

Angi foreslåtte tipsprosenter som skal vises i kassen for transaksjoner på NOK 100,- og over, og aktiver dynamiske tipsingsalternativer på NOK 10, 20 eller 30,- for transaksjoner under NOK 100,-.

1. I SumUp-appen trykker du på profilikonet øverst i øvre hjørne.

2. Velg deretter «Tipsing».

3. Med «Standard tipsing»-bryteren aktiv:

• Tilpass tipssatser - trykk på en sats for å redigere den eller fjerne den helt

• Bruk dynamiske tipsalternativer - aktiver «Smart tipsing»-bryteren

Hvordan behandles tips?

Tips med SumUp behandles sammen med bedriftens omsetning, så du må sjekke lokale skattelover og selv distribuere dem til ansatte.