SumUp kan bare brukes i det landet bedriften opererer i. Under visse omstendigheter kan vi imidlertid gjøre det mulig for deg å gjøre forretninger i et annet land der SumUp er tilgjengelig.

Hvis du har en SumUp-konto og vil bruke den utenfor det registrerte landet, kan du kontakte vår kundeservice. Du må informere om hvilket land du vil gjøre forretninger i, datoene du vil bruke SumUp-kortleseren din der, og formålet med besøket.

Europeiske land der SumUp er tilgjengelig
  • Østerrike
  • Bulgaria
  • Belgia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Estland
  • Frankrike
  • Finnland
  • Tyskland
  • Ungarn
  • Irland
  • Italia
  • Latvia
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Storbritannia

Viktig

Det er ikke mulig å endre valutaen til kortleseren din.