cardpay.png  Så snart 3G-kortleseren er konfigurert, kan du begynne å godta kortbetalinger. Enkelt og greit. Se følgende trinn:

1. Slå på din 3G-kortleser. Du bør automatisk logges inn når du har skrevet inn innloggingsdetaljene dine under Kortleser-konfigurasjon.
  2. Oppgi transaksjonsbeløpet og trykk på den grønne knappen.
  3. Få kunden til å betale når "Vennligst trykk" vises på skjermen ved å:
    • Tæppe deres NFC-aktiverte kort eller enhet mot kortleserens skjerm, eller
    • Sette inn kortet med chip i bunnen av kortleseren, eller
    • Swipe magnetstripe-kortet øverst på kortleseren.
  4. Om nødvendig, be kunden om å godkjenne betalingen ved å taste inn PIN-koden eller ved å signere på skjermen om de blir bedt om det, før du trykker på det grønne krysset.
  5. Du bør da se varselet "Send kvittering". Under dette velger du et kvitteringsalternativ: "Ingen kvittering", "E-post-kvittering" eller "SMS-kvittering". Be kunden om å skrive inn e-post eller mobilnummer, avhengig av hva de velger.

Ferdig! Nå er du klar for neste transaksjon.

Se vår SumUp 3G: Manual for flere instruksjoner.

Visste du at du kan bruke din SumUp-kortleser i utlandet? Finn ut hvordan  her.