På denne siden får du en oversikt over alle rapportene som er tilgjengelige for deg som forhandler, slik at du kan se hvordan du får mest mulig ut av SumUp og tar bedriften enda lenger.

Omsetningsrapport: Fullstendig oversikt over alle varer eller tjenester du har solgt over en tidsperiode. Gjør MVA rapporteringen enklere ved å laste ned en PDF-versjon med relevante data for MVA avregningen.

Salgsrapport: En detaljert liste over salgsaktiviteten din over en gitt tidsperiode, inkludert både kontant- og kortbetalinger.

Utbetalingsrapport: En liste over alle korttransaksjoner som allerede er utbetalt til bankkontoen din, inkludert datoen for utbetalingen og tilhørende avgifter.

Transaksjonsrapport: En oversikt over alle dine transaksjoner, inkludert kortbetalinger, kontantbetalinger og refusjoner.

Ta en mer detaljert titt på rapportene, og finn ut hvordan du får tilgang til dem:

Omsetningsrapport

Hva er dette? Hva kan du bruke den til?

Omsetningsrapporten gir deg full oversikt over alle varer eller tjenester du har solgt over en tidsperiode.
Det gjør ditt regnskap enklere ved at du kan laste ned rapporten som en PDF og sende den til alle relevante finansielle myndigheter.

SumUps omsetningsrapport gir deg en sammenfatning av forretningsaktiviteten din sortert etter kategori, betalingsmetode og ansatte.

Hvor finner du den?

Du kan laste ned omsetningsrapporten fra dashbordet på sumup.me.

1. Gå til "Transaksjoner".
    2. Velg ønsket tidsperiode ved hjelp av knappen øverst til venstre på siden.
    3. Klikk på "Mine rapporter"-knappen øverst til høyre på siden.
    4. Velg "Omsetningsrapport".
Salgsrapport

Hva er dette? Hva kan du bruke den til?

Salgsrapporten gir deg en detaljert liste over salgsaktiviteten din over en gitt tidsperiode.

Brukt i kombinasjon med produktkatalogen, vil SumUps salgsrapporter gi deg en oversikt over alle dine kontant- og korttransaksjoner, og du ser hvilke varer du solgte, hvor mye du solgte, og hvilken momskategori de faller inn under.

Hvor finner du den?

For å laste ned salgsrapporten din, gå til dashbordet på sumup.me.

1. Gå til "Transaksjoner".
    2. Velg ønsket tidsperiode ved hjelp av knappen øverst til venstre på siden.
    3. Klikk på "Mine rapporter"-knappen øverst til høyre på siden.
    4. Velg "Salgsrapport".
Utbetalingsrapport

Hva er dette? Hva kan du bruke den til?

Utbetalingsrapporten er en liste over alle korttransaksjoner som allerede er utbetalt til bankkontoen din–inkludert datoen for utbetalingen og tilhørende  transaksjonsgebyrer.

Det finnes to typer utbetalingsrapporter: daglige og månedlige.

Daglig Månedlig
Daglig utbetalingsrapport viser deg alle transaksjoner som er inkludert i utbetalingen til bankkontoen din samme dag.

Vær oppmerksom på at dette ikke betyr at pengene vil være tilgjengelige umiddelbart. Avhengig av banken din og hvilken ukedag det er, kan det ta opptil 3 virkedager før pengene kommer inn på bankkontoen din.

Hvor finner du den?

For å laste ned en daglig eller månedlig utbetalingsrapport, gå til dashbordet på sumup.me.

1. Gå til "Transaksjoner".
    2. Klikk på "Mine rapporter"-knappen øverst til høyre på siden.
    3. Velg "Utbetalingsrapport".
    4. Velg "Daglig" eller "Månedlig".
    5. Velg dato eller måned og år du ønsker en rapport for.
    6. Klikk på "Send rapport igjen".

Merk: Du kan sende en rapport igjen når som helst, bare følg de samme trinnene som ovenfor.

Transaksjonsrapport

Hva er dette? Hva kan du bruke den til?

Transaksjonsrapporten er en oversikt over alle transaksjonene dine, inkludert kortbetalinger, kontantbetalinger og refusjoner. Du kan se betalingsmetoden, status for en transaksjon, kundens kortdetaljer og en transaksjonsbeskrivelse dersom denne ble lagt til.

Hvor finner du den?

Du kan laste ned transaksjonsrapporten fra dashboard på sumup.me.

1. Gå til "Transaksjoner".
    2. Velg ønsket "Periode", "Betalingstype", "Status" og "Ansatte" ved hjelp av knappene øverst til venstre på siden.
    3. Deretter klikker du på "Mine rapporter"-knappen øverst til høyre på siden.
    4. Velg "Transaksjonsrapport".
    5. Velg hvilket format du vil laste ned.
    6. Klikk på "Eksporter fil".

Dette er alle tilgjengelige rapporter du kan generere på dashbordet ditt. Hvis du fortsatt trenger hjelp eller har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med vårt supportteam.