Lading og batteri

Air varer til over 500 transaksjoner på én full lading og kan brukes mens du lader via en mikro-USB-kabel. Batterilevetiden vises i hjørnet av Air-skjermen.

Standby-modus bevarer automatisk batteriet i perioder med inaktivitet uten å bryte forbindelsen med andre enheter. Slå av Air ved å holde inne strømknappen på siden av leseren.

Unngå sperrede kortlesere

Våre kortlesere har automatiske sikkerhetslåser som vil blokkere enheten permanent for å forhindre manipulasjon eller tukling.

Denne låsen kan utløses av ekstreme eller kraftige støt. For å unngå dette, prøv å unngå temperaturer over 40º C eller under 0º C og ikke mist enheten i bakken.

Er enheten blokkert?

Finn ut hva du skal gjøre med sperrede enheter, slik at du utføre nye transaksjoner igjen.

Oppdater kortleserens programvare

Kortleseren din sjekker automatisk etter oppdateringer etter hver fullførte transaksjon, men du kan også manuelt sjekke for oppdateringer for å holde leseren i optimal drift.

Forbedre kortleserens tilgjengelighet

Be om et gratis taktilt overlegg for Air-kortleseren for å sikre tilgjengelighet for blinde og svaksynte kunder.