Vi accepterar inte längre Bitcoin hos SumUp. Detta beror huvudsakligen på det låga antalet användare.

SumUp erbjuder däremot en mängd andra betalningsalternativ med vår Air-kortläsare:

Dina kunder kan betala genom att sätta in sitt EMV-chipkort. Kontaktlös (NFC)-betalning gör det också möjligt för kunder att enkelt dutta sitt kort eller sin telefon för att betala. Slutligen godkänner SumUp även Apple Pay och Google Pay.

För mer information om våra betalningsalternativ, klicka här.