En månads pengarna-tillbaka-garanti

Du kan testa kortterminalen Air utan risk. Om du inte är nöjd med enheten kan du lämna tillbaka den inom en månad från beställningsdatumet. Du får då pengarna tillbaka på ditt bankkonto inom två veckor.

Meddela oss om (support@sumup.se) du vill returnera kortterminalen och därmed utnyttja pengarna-tillbaka-garantin.

Obs!

Tänk på att vi måste motta kortterminalen inom 30 dagar från när köpet gjordes för att pengarna-tillbaka-garantin ska gälla.