Du kan enkelt ändra dina bankuppgifter på SumUp-kontot på sumup.me. Så här gör du:

1. Logga in på SumUp-kontot på sumup.me.
  2. Klicka på kontot längst upp till höger och välj sedan ”Konto”.
  3. En meny med fyra alternativ öppnas – välj ”Bankuppgifter”.
  4. Du kan nu klicka på knappen ”Ändra ditt bankkonto”.
  5. Ange dina nya kontouppgifter i motsvarande fält (clearingnummer, kontonummer). Klicka på ”Spara och fortsätt”.
  6. Du får nu ett SMS skickat till det registrerade mobilnumret med en fyrsiffrig verifieringskod. Ange koden i motsvarande fält.
  7. Klart! Du får en automatisk bekräftelse på din ändring och från och med nu överförs alla utbetalningar till det här kontot.

OBS!

Du kan inte ändra namnet på bankkontot. Om det är nödvändigt ber vi dig att skicka en kopia/skärmdump/foto av ditt kontoutdrag/internetbank som bevis via e-post (support@sumup.se). Kortinnehavarens namn, kontonummer och clearingnummer ska synas klart och tydligt. Kontoutdraget får inte vara äldre än sex månader.