Syftet med denna guide är demonstrera hur du kan ta emot kortbetalningar via vår Virtuella Terminal på ditt SumUp-konto på sumup.me. För att begära tillgång till den Virtuella Terminalen, logga in på ditt konto och gå till Kundtjänst-fliken till vänster i menyn och skicka ett meddelande till våra medarbetare.

Den här funktionen är inte tillgänglig omedelbart efter registrering. För att begära tillgång till den Virtuella Terminalen: logga in på ditt konto, gå till fliken “Kundtjänst” i den vänstra menyn och skicka ett meddelande till vårt supportteam.

När du har tillhandahållit oss med all information som vi behöver för att verifiera ditt konto, granskar vi dessa uppgifter och ditt konto som helhet. Så länge allt ser bra ut ger vi dig gärna tillgång till den Virtuella Terminalen och du kommer att kunna köra igång på en gång!

Transaktionsavgifter

Valuta Transaktion
EUR 2.95% + €0.25
CHF 2.95% + 0.25 CHF
GBP 2,95% + £0,25
PLN 2,95% + 1 zł.
SEK 2,95% + 2.30 SEK
USD 2,95% + $0.15

1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me och välj "Virtuell Terminal" i menyn till vänster.

2. Du kommer nu att se skärmen nedan:

3. Ange beloppet du vill debitera samt en beskrivning.

Viktigt: Beskrivningen är obligatorisk. Du kan endast ta betalt när du har angett en beskrivning.

4. Ange din kunds kortdetaljer i de motsvarande fälten. När du är klar klickar du på "Fortsätt".

5. SumUp kommer nu att visa en kort sammanfattning av din försäljning. Om all information tycks vara korrekt, klicka på “Bearbeta betalning” för att bekräfta betalningen.

6. Klart! Du kan nu se transaktionen i din försäljningshistorik.