Syftet med denna guide är demonstrera hur du kan ta emot kortbetalningar via vår Virtuella Terminal på ditt SumUp-konto på sumup.me. För att begära tillgång till den Virtuella Terminalen, logga in på ditt konto och gå till Kundtjänst-fliken till vänster i menyn och skicka ett meddelande till våra medarbetare.

Den här funktionen är inte tillgänglig omedelbart efter registrering. För att begära tillgång till den Virtuella Terminalen: logga in på ditt konto, gå till fliken “Kundtjänst” i den vänstra menyn och skicka ett meddelande till vårt supportteam.

När du har tillhandahållit oss med all information som vi behöver för att verifiera ditt konto, granskar vi dessa uppgifter och ditt konto som helhet. Så länge allt ser bra ut ger vi dig gärna tillgång till den Virtuella Terminalen och du kommer att kunna köra igång på en gång!

Transaktionsavgifter för Virtuella Terminalen

Land Valuta Transaktionsavgifter
Medlemmar av euroområdet* EUR 2,95% +  0,25 EUR
Storbritannien GBP 2,95% +  0,25 GBP
Förenta staterna USD 2,95% +  0,15 USD
Schweiz CHF 2,95% +  0,25 CHF
Danmark DKK 2,95%  +  1,80 DKK
Sverige SEK 2,95%  +  2,30 SEK
Norge NOK  2,95%  +  2,00 NOK
Polen PLN  2,95%  +  1,00 PLN
Bulgarien BGN  2,95%  +  0,50 BGN
Tjeckien CZK  2,95%  +  6,00 CZK
Ungern HUF  2,95%  + 80,00 HUF

* Österrike, Belgien, Frankrike, Tyskland, Irland, Italien, Nederländerna, Portugal, Spanien, Cypern, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Slovakien, Slovenien

Steg för steg-guide

1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me och välj "Virtuell Terminal" i menyn till vänster.

2. Du kommer nu att se skärmen nedan:

3. Ange beloppet du vill debitera samt en beskrivning.

Viktigt: Beskrivningen är obligatorisk. Du kan endast ta betalt när du har angett en beskrivning.

4. Ange din kunds kortdetaljer i de motsvarande fälten. När du är klar klickar du på "Fortsätt".

5. SumUp kommer nu att visa en kort sammanfattning av din försäljning. Om all information tycks vara korrekt, klicka på “Bearbeta betalning” för att bekräfta betalningen.

6. Klart! Du kan nu se transaktionen i din försäljningshistorik.