Snabbstart för kortläsare

Kortläsaren Air upptäcks automatiskt om du väljer betalningsalternativet "Kortläsare" när du tar betalt. Men du kan även ansluta den manuellt.

1. Slå på kortläsaren Air med knappen på höger sida.

2. Tryck på profilikonen längst upp i hörnet i SumUp-appen.

3. Öppna ”Kortläsare” och kontrollera att alternativet ”Ta betalt med kortläsaren” är aktiverat.

4. Tryck på ”Anslut kortläsaren”.

5. Kontrollera att de tre siffrorna i appen stämmer överens med serienumret på baksidan av kortläsaren. Bekräfta genom att trycka på "Anslut".

6. Lamporna på Air blinkar för att bekräfta anslutningen och synkas sedan till din mobil eller surfplatta. Kortläsaren försätts i viloläge när den inte används men förblir ansluten.

Anslutningsproblem? Läs mer om hur du löser anslutningsproblem eller se tips och tricks för hur du får ut det mesta av kortläsaren Air.

Ytterligare konfigurering

Ge dina kunder kvitton på transaktioner eller skriv ut nya kvitton för tidigare försäljning genom att ansluta en skrivare och ställa in den.

Gör det enklare att ta kontantbetalningar med SumUp genom att koppla till en kassalåda. Du måste vara ansluten till appen för att det ska fungera.

Börja ta betalt med kort

När du har gjort klart det här kan du börja ta emot kortbetalningar med din kortläsare.