Ladda ner SumUp-appen till iOS-enhet

Om du har en iPhone eller iPad, öppna App Store på din enhet och sök efter "SumUp". Du hittar vår gratisapp som första resultat. Annars, klicka här för direktlänk till vår app i App Store. Klicka sedan på "Hämta".

Ladda ner SumUp-appen till Android-enhet

Om du har en Android-enhet öppnar du Google Play-butiken och söker efter "SumUp". Du hittar vår gratisapp som första resultat. Annars, klicka här för direktlänk till vår app i Google Play Store. Klicka sedan på "Installera".

Viktigt

Håll din SumUp-app uppdaterad för bästa möjliga prestanda.