Installera SumUp-appen på iOS-enhet

Om du har en iPhone eller en iPad öppnar du Apple App Store på enheten och söker efter ”SumUp”. Vår kostnadsfria app visas som första resultat. Klicka annars här för direktlänk till appen i Apple App Store. Klicka sedan på ”Hämta”.

Installera SumUp-appen på Android-enhet

Om du har en Android-enhet öppnar du Google Play Store på enheten och söker efter ”SumUp”. Vår kostnadsfria app visas som första resultat. Du kan annars klicka här för direktlänken till appen i Google Play Store. Klicka sedan på ”Installera”.