Gå in på försäljningshistorik

Du kan snabbt och enkelt kontrollera status på tidigare transaktioner med din försäljningshistorik på din SumUp-profil, appen eller antingen SumUp 3G eller Solo. Så här hittar du det.

1. Tryck på piltangenterna upp eller ner på din SumUp 3G för att öppna menyn.

2. Använd pilarna för att gå till "Försäljningshistorik" och tryck på den gröna bocken.

3. Sedan kan du se dina transaktioner, med den senaste först.

4. Bläddra ned till en specifik transaktion och tryck på den gröna bocken.

Tänk på att din Kortläsare 3G enbart kan visa transaktion som behandlats genom 3G. Kontrollera appen eller din SumUp-profil för en fullständig lista.

1. In the SumUp app, tap on the "Sales" tab.

2. Bläddra sedan antingen genom din lista för att hitta relevant transaktion eller använd sökfunktionen för att hitta den.

1. På din SumUp-profil, klicka på "Försäljning" i menyn till vänster för att se din försäljningshistorik.

2. Klicka på en transaktion för att se en detaljerad beskrivning. En popup på höger sida visar också tidslinjen för transaktionen och utbetalningen, samt alla sålda produkter.

För att söka fram en enskild transaktion kan du använda filtreringsalternativen eller ange transaktionskoden i sökrutan längst upp till höger.

1. På din Solo, tryck på eller dra ner pilen överst på skärmen.

2. Klicka på "Försäljningshistorik".

3. Välj relevant transaktion genom att trycka på den.

Hur man hittar en specifik transaktion

Du kan söka efter en specifik transaktion med filteralternativen. Antingen skriver du specifikt transaktions-ID eller produktbeskrivning i sökfältet på din SumUp-profil eller -app eller använder följande filteralternativ på din profil.

Skapa medarbetarprofiler och håll sedan reda på individuella medarbetares försäljningshistorik genom att helt enkelt mata in deras namn eller e-postadress i relevant ruta.

Obs: Medarbetarprofiler måste aktiveras för att den här filterfunktionen ska visas.

Du kan filtrera dina transaktioner efter om betalningen gjordes med kort eller kontant.

Filtrera transaktioner baserat på deras nuvarande status för att se vilka transaktioner som har lyckats, vilka som misslyckats och huruvida de har utbetalats, återbetalats eller det blivit en kortreklamation.

Kolla in vår guide för mer information om transaktionsstatus.

Din profil låter dig se varje transaktion du har gjort sedan du gick med i SumUp. Använd datumfiltret för att specificera en tidsperiod och göra det enklare att hitta en speciell transaktion.

Välj antingen ett förinställt tidsfilter såsom förra veckan eller förra månaden eller skapa en anpassad tidsperiod.

Mina rapporter

För enkel bokföring kan du gå in på och ladda ner flera olika rapporter. Få reda på mer om hur man begär utbetalningsrapporter här.