Det är enkelt att ändra dina bankuppgifter. Såhär gör du:

1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me.
  2. Klicka på "Konto" och sedan "Kontodetaljer" i menyraden till vänster på skärmen.
  3. Gå till "Bankuppgifter".
  4. Skrolla ner till knappen "Ändra bankuppgifter".
  5. Ange ditt clearingnummer och kontonummer.
  6. Klicka på ”Spara och fortsätt”.
  7. Du får nu ett SMS skickat till det registrerade mobilnumret med en fyrsiffrig verifieringskod. Ange koden i motsvarande fält.

Du får en automatisk bekräftelse på din ändring. Från och med nu görs alla utbetalningar till det här bankkontot.

Jag fick inte verifieringskoden. Vad gör jag?

Om du inte fick ett SMS inom en timme,

• vänligen kontakta vårt Support-team direkt.
  • Alternativt kan du skicka en kopia av ditt kontoutdrag till oss via email. Namnet på kortinnehavaren samt clearingnummer och kontonummer ska synas tydligt.  Kontoutdraget får inte vara mer än sex månader gammalt.
Kan jag ändra bankkontonamnet?

Du kan inte ändra namnet på bankkontot, men om det är nödvändigt kan vi göra det åt dig. Vänligen skicka en kopia av ditt kontoutdrag via email tillsammans med din förfrågan. Namnet på kortinnehavaren samt IBAN och BIC/SWIFT ska synas tydligt.  Kontoutdraget får inte vara mer än sex månader gammalt.