Du kan enkelt ändra dina bankuppgifter för ditt SumUp-konto. Såhär gör du:

1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me.
  2. Klicka på ditt företagsnamn längst upp till vänster och välj sedan ”Konto”.
  3. Gå till "Bankuppgifter".
  4. Skrolla ner till knappen "Ändra bankuppgifter".
  5. Vänligen ange ditt IBAN och BIC/SWIFT. Klicka på ”Spara och fortsätt”.
  6. Du får nu ett SMS skickat till det registrerade mobilnumret med en fyrsiffrig verifieringskod. Ange koden i motsvarande fält.

Klart! Du får en automatisk bekräftelse på din ändring. Från och med nu görs alla utbetalningar till det här kontot.

Jag fick inte verifieringskoden. Vad gör jag?

Om du inte fick ett SMS inom en timme,

• vänligen kontakta vårt Support-team direkt.
  • Alternativt, skicka en kopia av ditt kontoutdrag till oss via email. Namn samt konto- och clearingnummer, alternativt IBAN-nummer och BIC-kod, ska synas klart och tydligt. Kontoutdraget får inte vara mer än sex månader gammalt.
Kan jag ändra bankkontonamnet?

Du kan inte ändra namnet på bankkontot, men om det är nödvändigt kan vi göra det åt dig. Vänligen skicka en kopia av ditt kontoutdrag via email tillsammans med din förfrågan. Namn samt konto- och clearingnummer, alternativt IBAN-nummer och BIC-kod, ska synas klart och tydligt. Kontoutdraget får inte vara mer än sex månader gammalt.