Glömt ditt lösenord

Om du har glömt ditt lösenord och vill återställa det kan du begära ett e-postmeddelande på inloggningssidan på sumup.me eller i SumUp-appen.

1. Klicka på "Glömt ditt lösenord?" ovanför knappen "Logga in".
  2. Du kommer att bli ombedd att ange den e-postadress du har registrerad hos SumUp.
  3. Ange din e-postadress och klicka på "Återställ lösenord".
  4. Du kommer omedelbart att få ett e-postmeddelande med en knapp där det står "Återställ lösenord". Klicka på knappen för att komma till en sida där du får ange och bekräfta ditt nya lösenord.
  5. När du har gjort detta klickar du på "Återställ lösenord" för att bekräfta det nya lösenordet.

Ditt lösenord har nu återställts och du kan logga in på ditt SumUp-konto med de nya inloggningsuppgifterna.

Blockerad inloggning

Observera att efter fem misslyckade inloggningsförsök i rad (i appen eller på webbsidan) så låses ditt konto i fem minuter på grund av säkerhetsskäl. Efter fem minuter kommer du att kunna försöka logga in igen.
Om du skulle genomföra ett misslyckat försök igen under dessa fem minuter så återställs väntetiden till fem minuter.

Byt lösenord på sumup.me

Om du kommer ihåg ditt gamla lösenord och vill byta ut det kan du göra det på ditt SumUp-konto på sumup.me

1. Klicka på "Inställningar" i menyn till vänster och bläddra ner till avsnittet "Byt lösenord".
  2. Du måste nu ange ditt nuvarande lösenord och ditt nya lösenord.
  3. Klicka på "Byt lösenord" för att spara dina ändringar.

Ditt lösenord har nu ändrats och du kan logga in på ditt SumUp-konto med de nya inloggningsuppgifterna.