Glömt lösenordet

Om du har glömt ditt SumUp-lösenord och vill återställa det kan du begära ett e-postmeddelande där du kan återställa lösenordet på inloggningsskärmen på sumup.me och i SumUp-appen.
Klicka på ”Glömt ditt lösenord?” under inloggningsknappen. Du uppmanas att ange din SumUp-e-postadress. När du har angett e-postadressen klickar du på ”Återställ lösenord”.

Du får omedelbart ett e-postmeddelande med knappen ”Nytt lösenord”. Klicka på knappen så omdirigeras du till en sida där du kan ange och bekräfta ett nytt lösenord.
När du är klar bekräftar du ditt nya lösenord genom att välja knappen ”Återställ lösenord”.
Ditt lösenord har återställts och du kan nu logga in på SumUp-kontot med dina nya inloggningsuppgifter.

Ändra lösenord på sumup.me

Om du fortfarande kommer ihåg ditt lösenord kan du också ändra det på SumUp-kontot på sumup.me. Klicka på pilen bredvid kontot i det övre högra hörnet så öppnas en meny. Välj ”Inställningar”.
Du måste nu ange ditt nuvarande lösenord och ditt nya lösenord. Spara ändringarna genom att klicka på ”Byt lösenord”.
Ditt lösenord har återställts och du kan nu logga in på SumUp-kontot med dina nya inloggningsuppgifter.