Säkerheten för dina uppgifter och dina kunders uppgifter är vår högsta prioritet på SumUp. Alla uppgifter som kortläsarna hanterar krypteras omedelbart och överförs säkert till våra servrar. Oavsett om du använder en offentlig- eller privat internetanslutning är dina uppgifter säkra.

Våra servrar finns på en säker plats och alla våra medarbetare följer strikta säkerhetsprinciper.

Utöver dessa åtgärder uppfyller – och i många fall överträffar – all programvara och maskinvara från SumUp de strikta säkerhetsstandarder som tagits fram av PCI-DSS (betalkortsbranschens datasäkerhetsstandard). PCI-DSS är en standard inom betalningsbranschen med fokus på kreditkortstransaktioner och den stöds av alla större kontokortsföretag.