Vi är det ledande företaget inom mobila point-of-sale (mPOS) i Europa. Vi startade för fem år sedan och byggde upp betalningstjänsten från grunden för att skaka om branschen och väcka entreprenören i dig. Vi skapade en unik enhet som tillsammans med smartphonen i din ficka hjälper små handlare att ta emot kortbetalningar var som helst. Oavsett om handlarna brygger kaffe eller reparerar bilar vill vi göra teknik som alla kan använda. Så att handlarna kan fortsätta med det de gör bäst.

Från vår papperslösa registrering till att ta emot din första betalning, vi underlättar för dig. Traditionella erbjudanden utelämnar småföretagen, det gör inte vi. Vi är öppna och ärliga om våra priser och har inga dolda avgifter.

Idag används SumUp för att ta emot betalningar av hundratusentals småföretag i 16 länder runt om i världen. Förutom den ursprungliga hårdvaran, mobil- och webbapparna, har vi fortsatt att utveckla en serie API:er och SDK:er för att integrera SumUp-betalning i andra appar och tjänster.

SumUp fortsätter att växa och stöds av American Express, BBVA Ventures, Groupon, Holtzbrinck Ventures och andra välkända riskkapitalinvesterare.