Utbetalningar – hur fungerar det?

Tidslinje för utbetalningar

SumUp behandlar dina transaktioner och överför därefter pengarna, minus transaktionsavgiften, till ditt bankkonto så fort som möjligt. Hur fort det går beror på vilken sorts kort som använts och vilken bank kortinnehavaren har, men en utbetalning tar vanligtvis 3–5 arbetsdagar.

Du bestämmer hur ofta du vill få utbetalningar. Du kan välja mellan dagliga, veckovisa och månatliga utbetalningar.

Spåra utbetalningar

Så fort en utbetalning görs till ditt bankkonto får du ett mejl med en lista över alla transaktioner som ingår i utbetalningen. Utbetalningarna kommer att markeras med SumUp Payments på ditt kontoutdrag.

Du kan också själv spåra en utbetalning genom ditt Dashboard på sumup.me eller i SumUp-appen. Dessutom får du en månatlig rapport med tillhörande faktura för dina transaktionsavgifter.

Utbetalningens resa

På din SumUp-kortläsare och i SumUp-appen kan du se att en transaktion lyckats efter att den godkänts av banken. När den har godkänts av banken påbörjar dina pengar resan till ditt bankkonto. Pengarna kommer att finnas på ditt konto cirka 3–5 arbetsdagar efter att transaktionen genomförts.