Installera uppdatering av den inbyggda programvaran

Vårt team arbetar ständigt med att göra kortläsaren snabbare och tillförlitligare. Därför finns det ibland tillgängliga uppdateringar av kortläsarens inbyggda programvara. Installera uppdateringen av den inbyggda programvaran om sådan finns eftersom det förbättrar tillförlitligheten och effektiviteten i dina transaktioner.

Om du gör en transaktion och anslutningen mellan terminalen och appen är konfigurerad sker en automatisk kontroll om en uppdatering av inbyggd programvara finns tillgänglig.

Dessutom kan du kontrollera status själv genom att göra följande:

1. Öppna kontoområdet i SumUp-appen (iOS: klicka på ”Konto” i det övre vänstra hörnet, Android: klicka på menysymbolen i det övre vänstra hörnet).
  2. Välj ”Betalningsmetoder” eller ”Välj kortläsare”.
  3. Tryck nu på kortläsaren (antingen PIN+ eller Air) och anslut terminalen. När en uppdatering finns får du ett meddelande som uppmanar dig att installera den.