Aktivering via SumUp-kontot på sumup.me

Om du vill komma åt ditt personliga SumUp-konto på sumup.me och aktivera kontot loggar du in här med den e-postadress och det lösenord du registrerade dig med.

När du har loggat in visas en avisering högst upp i webbläsarfönstret där du uppmanas att aktivera ditt konto.

Klicka på ”Aktivera” och ange ditt mobilnummer i motsvarande fält. Inom några sekunder får du ett SMS med en fyrsiffrig aktiveringskod. Ange koden i respektive fält och klicka på ”Bekräfta kod”.

Klart! Ditt SumUp-konto är nu aktiverat och du kan börja ta emot kortbetalningar.

Om du förresten är intresserad av SumUp-kontots alla trevliga funktioner på sumup.me har du en översikt nedan.

Aktivering via SumUp-appen

Om du vill aktivera ditt konto via SumUp-appen öppnar du appen på din smartphone eller surfplatta. Om du inte har hämtat appen ännu och behöver hjälp har du en liten guide om hur man hämtar SumUp-appen här.

Logga nu in med den e-postadress och det lösenord du registrerade dig med. När du har loggat in öppnas ett fönster där du uppmanas att aktivera ditt konto.

Ange ditt mobilnummer i motsvarande fält och tryck på ”Begär kod”. Inom några sekunder får du ett SMS med en fyrsiffrig aktiveringskod. Ange koden i respektive fält och klicka på ”Bekräfta kod”.

Ditt SumUp-konto är nu aktiverat och du kan börja ta emot betalningar.