Redigera dina profiluppgifter

Gå till Ändra dina företagsuppgifter för att ändra bolagsform, firmatecknare eller företagets namn och adress.

Byt namn på profilägaren och ändra hemadressen i personuppgifter.

Ändra telefonnummer och e-postadress i dina kontaktuppgifter.

Håll din profil skyddad genom att uppdatera ditt lösenord regelbundet.

Färdigställ din profil

Anpassa din SumUp-upplevelse efter din verksamhets behov genom att ändra inställningar för funktioner som dricks och medarbetarprofiler.