Uppdatera information om din verksamhet

Mejla oss en handling som bevis på bolagstypen och beskriv varför ändringen behöver göras. Vi kan behöva ytterligare bevis. Vi kontaktar dig via e-post för att be om det eller för att bekräfta ändringarna.

Kontrollera dina uppgifter i din SumUp-profil. Klicka på profilmenyn längst upp i hörnet och välj ”Profiluppgifter” och sedan ”Företagsuppgifter”.

Ändra mina personuppgifter

Redigera din hemadress och namnet på profilens ägare genom att redigera dina personuppgifter.