Se till att dina företagsuppgifter och personuppgifter alltid är aktuella eftersom de används för att verifiera din identitet.

Ändra bankkontouppgifter

Du kan enkelt ändra dina bankuppgifter på SumUp-kontot på sumup.me. Gör så här:

1. Logga in på SumUp-kontot på sumup.me.

2. Klicka på kontot längst upp till höger och välj sedan ”Konto”.

3. En meny med fyra alternativ öppnas – välj ”Bankuppgifter”.

4. Du kan nu klicka på knappen ”Ändra dina bankuppgifter”.

5. Ange dina nya kontouppgifter i motsvarande fält (Clearingnummer och kontonummer). Klicka på ”Spara och fortsätt”.

6. Du får nu ett SMS skickat till ditt registrerade mobilnummer med en fyrsiffrig verifieringskod. Ange koden i motsvarande fält.

7. Klart! Du får en automatisk bekräftelse på din ändring och från och med nu överförs alla utbetalningar till det här kontot.

Obs!

Du kan inte ändra namnet på bankkontot. Om detta är nödvändigt ber vi dig att skicka en kopia av ditt kontoutdrag som bevis via e-post till support@sumup.se. Kontoinnehavarens namn, kontonummer och clearingnummer samt/eller IBAN och BIC/SWIFT, ska synas klart och tydligt. Kontoutdraget får inte vara äldre än sex månader.

Ändra e-postadress

Om du vill ändra e-postadressen som är kopplat till SumUp-kontot ber vi dig kontakta kundtjänst på support@sumup.se. Skicka bara ett e-postmeddelande till oss med din nya e-postadress från den e-postadress du registrerade dig med.

Om detta inte är möjligt, om du till exempel inte har tillgång till ditt gamla e-postkonto längre, ber vi dig att kontakta kundtjänst.

Ändra mobilnummer

Om du vill ändra ditt mobilnummer ber vi dig att skicka en kopia av din mobilräkning eller en skärmdump av leverantörens onlineportal till oss via e-post (support@sumup.se). Dokumentet ska innehålla ditt namn, telefonnummer samt datum eftersom det inte får vara äldre än sex månader.

Obs!

En ändring av mobilnumret påverkar varken kortläsaren eller transaktioner. Vi behöver bara mobilnumret för vår databas.

Ändra adress

Om du vill ändra din adress ber vi dig skicka en kopia av ett kontoutdrag eller elräkning med din aktuella adress till oss via e-post till support@sumup.se.

Så fort vi har mottagit ditt bevis uppdaterar vi adressen.

Ändra företagsnamn

Om du vill ändra kontots företagsnamn behöver vi en kopia av företagets officiella registreringsdokument (med det begärda företagsnamnet på). Skicka kopian till kundtjänst via e-post till support@sumup.se. Därefter ändras namnet i vår databas.

Avsluta konto

Om du vill avsluta SumUp-kontot ber vi dig kontakta kundtjänst på support@sumup.se. De avslutar kontot åt dig.