Medarbetskonton

Med medarbetskonton kan du skapa separata konton för varje medarbetare. Fördelen: Du kan kontrollera och analysera varje försäljning för varje medarbetare individuellt.

Olika konton, ett bankkonto: De transaktioner som görs av dina medarbetare betalas ut till bankkontot registrerat på huvudkontot.

Medarbetarna har separata inloggningar för SumUp-appen med separata e-postadresser och lösenord. De kan ta emot kortbetalningar och se sin försäljningshistorik i SumUp-appen.
Medarbetarna kan inte logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me och ändra kontoinformationen. De kan inte heller lägga till ett separat bankkonto – alla utbetalningar överförs till huvudkontots bankkonto.

Det är huvudkontots inställningar som gäller även i det avancerade läget. Det kan inte aktiveras eller inaktiveras av medarbetare och de kan heller inte lägga till produkter och hyllor.

Huvudkontot ser försäljningshistoriken för varje medarbetskonto och tar emot alla utbetalningsrapporter till deras e-postadresser. Huvudkontot har alltså en redovisningsfunktion.

Obs!

Om du vill utöka medarbetarnas rättigheter på kontona måste du logga in på sumup.me.

Skapa medarbetskonton

Att skapa medarbetarkonton är lätt som en plätt. Följ bara guiden nedan:

1. Logga in på SumUp-kontot på sumup.me.

2. Välj ”Medarbetare” i menyn till vänster.

3. Klicka på ”Lägg till” i det övre högra hörnet.

4. Ange en e-postadress och ett lösenord. Dessa är medarbetarens inloggningsuppgifter.

5. Bekräfta allt genom att klicka på ”Lägg till en medarbetare”.

6. Grattis! Du har precis lagt till din första medarbetare. Du kan när som helst inaktivera och återaktivera medarbetskonton.