Hantera teammedlemmar

1. Logga in på din SumUp-profil i en webbläsare eller i appen.

2. Klicka på profilikonen längst upp i högra hörnet och välj ”Teamhantering”.

3. Välj ”Bjud in teammedlem”.

4. Ange en e-postadress och ge den nya teammedlemmen en roll:

• Kassör – kan bara ta betalt med kort

• Administratör – kan ta betalt, se försäljningshistorik och utfärda återbetalningar

• Revisor – kan se din faktureringshistorik

5. Skicka inbjudan. Teammedlemmar får ett e-postmeddelande med instruktioner för att aktivera sina inloggningsuppgifter.

Vissa åtgärder går bara att göra via huvudprofilen. Till exempel redigera person- och verksamhetsuppgifter eller göra ändringar i produktkatalogen.

Individuell försäljningshistorik

Håll koll på olika teammedlemmars försäljning med filter i din försäljningshistorik.