Med medarbetarkonton kan du skapa egna konton till var och en av dina anställda.

Fördelen med det: Du kan kontrollera och analysera varje medarbetares individuella försäljningsresultat.

Flera konton, ett bankkonto: Alla transaktioner som genomförs av dina anställda betalas ut till det bankkonto som registrerats på ditt huvudkonto.

Medarbetarna får egna inloggningsuppgifter med separata e-postadresser och lösenord. De kan ta emot kortbetalningar och se sin försäljningshistorik i SumUp-appen och på sitt Dashboard.

Så skapar du medarbetarkonton

Det är enkelt att skapa medarbetarkonton. Följ bara stegen nedan:

1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me eller logga in i SumUp-appen och gå till "Inställningar".
  2. Klicka på "Medarbetare" i menyn.
  3. Klicka på "Lägg till en medarbetare".
  4. Ange en e-postadress och ett lösenord. Detta blir din medarbetares inloggningsuppgifter.
  5. Nu kan du välja särskilda behörigheter för medarbetaren. Du kan välja om du vill att de ska kunna:
  • se alla kontotransaktioner eller
  • För att kunna återbetala transaktioner synliga för dem.
  • Bekräfta genom att klicka på "Lägg till en medarbetare".
  • Du kan inaktivera och återaktivera medarbetarkonton, hantera behörigheter och skapa nya lösenord när som helst på ditt Dashboard eller i SumUp-appen.

Se individuella medarbetares försäljning
    1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me.
    2. Klicka på "Transaktioner" i menyn på vänster sida.
    3. Klicka på "Medarbetare" i navigeringsfältet längst upp.
    4. Ange medarbetarens e-postadress och klicka på "Utför".

För mer begränsade sökresultat kan du också välja datum och tid, betalningsmetod och transaktionsstatus.

Medarbetare kan inte logga in på ditt SumUp-konto och se eller ändra kontouppgifterna. De kan inte heller lägga till ett nytt bankkonto. Alla betalningar överförs till det bankkonto som är kopplat till huvudkontot.

Obs: Produktkatalogens inställningar hämtas från huvudkontot. Det innebär att en medarbetare varken kan aktivera eller inaktivera produktkatalogen och inte heller lägga till produkter eller kategorier.