SumUp är auktoriserad som betalningsinstitut av Financial Conduct Authority (FCA). Därför är vi skyldiga att verifiera att du är den person som är registrerad på SumUp-kontot och att du är huvudkontakten för ditt företag.

Hur kan jag verifiera mitt konto?

Du kommer att motta ett mail från Verifikationsteamet som kommer att begära ett foto / scan av följande dokument:

• ID (t.ex. fotosidan av ditt pass inkluderat signatursidan eller båda sidorna av ditt körkort)

OBS! Ytterligare dokument kan komma att begäras senare under verifikationsprocessen. Detta kan också innebära ett bevis på hemadress (t.ex. en elräkning, ett kontoutdrag, en hyresavi utfärdat inom de senaste 6 månaderna) eller ett bevis på verksamheten i form av fakturor, visitkort, företagets webbplats, etc.

Vänligen ladda upp dokumenten direkt på ditt SumUp-konto på sumup.me. För att hitta ditt kontoområde, klicka på ditt företagsnamn längst upp till vänster. Välj "Konto" och klicka sedan på "Dokument".

Här kan du ladda upp ditt ID-dokument under sektionen "Identifikation". När det har laddats upp kommer vårt team att verifiera det och återkomma till dig via email.

Vilka är kraven för mina dokument?

Identifikation

• Det inskickade ID-dokumentet måste vara giltigt och inte ha utgått. Det måste också innehålla ett klart foto av den registrerade användaren.
  • Namnet på det registrerade SumUp-kontot måste matcha namnet på alla dokument.

Format

• Om du laddar upp ditt pass som ID-dokument måste du se till att underskriftssidan är inkluderad (om den är separat från fotosidan).
  • De uppladdade bilderna måste vara tydliga, ha god kvalitet och visa hela dokumentet.

De uppladdade dokumenten / bilderna får ej överskrida 10 MB. (Om du inte kan ladda upp dokumenten eller om filerna är för stora kan du skicka dem via e-post till vårt Verifikationseam).