Anmäl en borttappad kortläsare

Kontakta vårt supportteam så snart du kan så att vi kan spärra din kortläsare och förhindra att den används av någon annan.

Beställ en ny kortläsare

Behåll kvittot och skicka det till ditt försäkringsbolag för att få dem att betala den nya kortläsaren du beställer i SumUp-butiken.

Så skyddas dina data

Alla transaktionsdata krypteras omedelbart under betalningsprocessens gång, så inga känsliga data sparas i kortläsaren. Det finns vissa uppgifter som sparas i din mobil eller surfplatta.

• Användar-ID

• Företagets namn och adress

• Försäljningshistorik och försäljningsplats

Dessa uppgifter är inte uppgifter som kan utgöra hög risk för bedrägerier, och de innehåller inte mer information än vad som står på ett vanligt butikskvitto.

Lämna aldrig ut ditt lösenord

Alla dina data skyddas av ditt lösenord. Om du misstänker att någon har fått tag i ditt lösenord ska du byta lösenord omedelbart.