Inga känsliga kortdata lagras på någon mobil enhet när du hanterar betalningar med SumUp. Så om kortläsaren blir stulen påverkas inte data överhuvudtaget.

Eftersom SumUp-enheten krypterar all information den läser på kortet, lagras inga okrypterade data på enheten under transaktionsprocessen någonsin.

Vårt team arbetar hårt för din säkerhet och därför uppdaterar vi regelbundet alla system för att se till att vi tillhandahåller lämpliga skyddsnivåer. Dessutom vidtar vi de förebyggande åtgärder som behövs för att hålla systemen och kundernas data säkra. Vi har kvalificerade interna och externa team som regelbundet testar säkerhetssystemen och känsliga data kontrolleras noggrant hela tiden.

Om kortläsaren från SumUp blir stulen beställer du en ny via butiken på SumUp-kontot på sumup.me och skickar fakturan till ditt försäkringsbolag.