SumUp Air: rekommenderade mobiler/surfplattor

För att kunna ansluta till och använda SumUp Air behöver du en smartphone eller surfplatta som uppfyller följande krav:

• Bluetooth 4.0 – för att ansluta trådlöst till kortläsaren
    • Apple-enhet: operativsystem iOS 9.0 eller senare – för att använda SumUp-appen på din mobil eller surfplatta
    • Android-enhet: operativsystem Android 4.4 eller senare – för att använda SumUp-appen på din mobil eller surfplatta

Följande mobiler/surfplattor har testats*:

Android iOS
    • Asus Zenfone 3
    • Honor 9
    • Huawei P20 Lite
    • Huawei P10 Lite
    • Huawei P smart
    • LG K10 2017
    • Moto G6
    • OnePlus 5
    • Samsung Galaxy S9
    • Samsung Galaxy A7
    • Samsung Galaxy J7
    • Samsung XCover 4
    • Xiaomi Redmi Note 5 PRO
    • Xperia XA1

Här hittar du en utförlig lista över kompatibla enheter, liksom en lista över enheter som vi vet inte är kompatibla med Air-kortläsaren.

*Tänk på att kompatibiliteten kan förändras efter uppdateringar från tillverkaren.