SumUp: Odla framgång

Vår kortläsare

SumUp är

Engångskostnad med fri frakt Företagsorienterad
Ingen månadskostnad/hyrkostnader Högt rankad kundtjänst
Fast transaktionsavgift Tillåter bruk i utlandet *i SumUp-länder
Inbyggda verksamhetsanalyser Ett av de snabbast växande Europeiska företagen
Enkel SDK & API-integrering

SumUp lanserades 2012 med småföretagare i åtanke. SumUp är inte längre ett startup, men är ändå den ledande i mobila point of sale (mPOS)-lösningar i hela Europa. SumUp har vuxit till att tjäna större företag samtidigt som de fortfarande även fokuserar på de mindre företagen.

Varför SumUp?

Vår framgång bygger på dig, våra användare - enskildnäringstagaren, pop-up-ägaren, den innovativa entreprenören. Eftersom vårt företag har expanderat för att inkludera över 30 länder, hör vi företagshistoria efter företagshistoria om hur enkelt det är att ta kortbetalningar med SumUps kortläsare och hur flera betalningsalternativ utökar användarnas kundkrets.

Säljare kan hantera kredit- och betalkortsbetalningar på ett säkert och snabbt sätt både på språng och i den fysiska butiken. Visst har vi konkurrenter som hävdar att de gör ovanstående också, men SumUp sticker ut eftersom vi bryr oss om våra småföretagare.

Verksamhetsbaserad

I många länder rankas vi som kortläsaren med det bästa fastpriset, eftersom vi erbjuder en (om inte den lägsta) transaktionsavgiften på marknaden. Vi tror inte på konfiguration eller månadsavgifter. Du betalar endast när du använder din kortläsare; vilket bara är vettigt.

Fri frakt av kortläsaren, papperslös verifiering och en fem-minuters konfiguration underlättar för nya företagare att enkelt komma igång med den mobila kortbetalningsprocessen.

Till skillnad från våra konkurrenter kräver SumUp inget extra för att du ska kunna godkänna utländska kort - vilket är fantastiskt om dina huvudsakliga kunder är turister eller tillfälliga besökare. SumUp är också untikt i det att vi tillåter användning utomlands i andra SumUp-länder. Detta innebär att du kan ta med ditt företag till mässor och konvent genom att kontakta vårt Supportteam först.

Eftersom SumUp-kortläsarens batteri varar upp till 500 transaktioner kan du känna dig bekväm med att använda kortläsaren i en utomhusmiljö eller utomhusmarknad.

SumUp sträcker sig utöver en mobil betalningstjänst och erbjuder även våra användare affärsanalysverktyg via deras SumUp-konto. De flesta andra företag kräver att man betalar extra för att uppgradera till ett speciellt konto för att få sådana fördelar, men med vår kortläsare och betalningsapp kan du använda feedbacken för att revolutionera din företags POS-strategi.

Vi är här för dig

För de 30+ länder som vi finns i har vi ett komplett och lokaliserat Supportteam för varje land för att kunna hjälpa våra användare på sitt modersmål. Vi erbjuder högutbildad kundtjänstpersonal som alltid gärna erbjuder individuella lösningar, oavsett hur litet problemet är. Ta inte vårt ord för det - se vår 4-av-5-stjärnklassificering från våra användare på TRUSTPILOT.

Innovation

Vår framtidsvision är full av ambitioner. Bara i år klassades vi till "Europas snabbast växande företag". Vår tillväxt talar för sig själv. Vi arbetar outtröttligt för att hålla oss i framkant av mPOS-marknaden och det innebär att vi hela tiden tänker på hur vi kan förbättra vår produkt, så att våra användare inte bara kan hålla sig uppdaterade om de moderna betalningsutmaningarna, utan trivs i dem genom att använda det bästa - SumUp.