SumUp är
ENKELT SMIDIGT ANVÄNDARFOKUSERAT
Registrera dig på 5 minuter
Kontaktlösa betalningar och chip och pin
Användbara rapporter
Alla de vanligaste korten
Apple Pay och Google Pay
Inga månadskostnader
Ingen bindningstid
Fast transaktionsavgift
Betala när du får betalt
Fri leverans av kortläsaren
Högt rankad kundtjänst
Intuitiv integrering med SDK och API
Använd kortläsaren utomlands

SumUp grundades på tanken att småföretagare inte prioriteras. Vi har därför skapat betalningstjänster som är fokuserade på dem.

Våra användarvänliga kortläsare gör att du kan ta emot kort- och kontaktlösa betalningar för en enkel avgift per transaktion. Inga månadsavgifter. Inget kontrakt. Betala när du får betalt.

Kortläsaren levereras kostnadsfritt, registreringsprocessen sker helt utan pappersarbete och det tar bara fem minuter att konfigurera läsaren. Allt detta gör betalningshantering enkelt för förstagångsföretagare.

Därför älskar våra användare SumUp:

• Användarvänlig kortläsare (med fri leverans)
    • Ta emot alla de vanliga korten, kontaktlösa betalningar samt Google och Apple Pay
    • En avgift per transaktion, oavsett vilket kort som används
    • Transparenta priser
    • Statistik och verksamhetsrapporter

Vi har byggt vår egen betalningslösning och ansvarar därför för våra produkters hela processer. Därför kan vi ge våra användare bäst valuta för pengarna och bäst service.

Smidighet

Att ge en kund den senaste frisyren
Att sälja blommor på den lokala marknaden
Att sälja glass från en glassbil

Allt detta kräver en kortbetalningslösning som är lika flexibel som din affärsidé.

Med våra kortläsare kan du ta emot betalningar med alla de vanligaste korten, kontaktlösa betalningar och betalningar med Apple och Google Pay. Det spelar ingen roll om du har en fysisk butik, pop up-shop eller säsongsbaserad försäljning.

Jobbar du mycket på konferenser och mässor utomlands? Ta med dig din SumUp-kortläsare. Låt oss bara veta vart du ska åka, och om vi är verksamma i det landet så hjälper vi dig att ta emot betalningar med SumUp.

Användarfokus

Tänk dig det här:

• Fler betalningsalternativ för kunder
    • Snabb betalningsprocess
    • Produkthantering via appen
    • Rapporter som hjälper dig att förstå ditt kundklientel

Från nya betalningssätt till en effektiviserad betalningsprocess och hantering av verksamhetsrapporter – alla nya produkter vi tar fram skapas med fokus på våra användares feedback och behov.

Vet du vad? Vi tar inga extra avgifter från dig om din kund betalar med ett utländskt kort. Det är anpassat till våra användare som ofta har turister som främsta målgrupp.

Vårt Supportteam finns alltid på plats för att svara på eventuella frågor eller funderingar du har. Vi har ett eget supportteam med agenter som talar våra användares modersmål.

Din framgång är vår framgång

Vår framgång bygger på våra användare – småföretagaren, pop up-butiksägaren, vardagshjälten.

Vårt företag har idag vuxit så att vi täcker över 30 länder, och vi hör dagligen berättelser från våra användare om hur enkelt det är att ta emot betalningar med SumUps kortläsare, och hur de flexibla betalningsalternativen har hjälpt till att bredda deras kundbas.

Läs externa recensioner av SumUp på Trustpilot om du vill se vad våra användare har att säga om oss. Missa inga fler potentiella intäkter. Ta ditt företag till nästa nivå med SumUp.