Internationella kortbetalningar

Transaktioner med utländska kort kan ta upp till sex arbetsdagar att bearbeta. Därför kan du komma att få dem i en senare utbetalning.

Var är mina pengar?

Om du inte vet var din utbetalning har tagit vägen kan du kontrollera utbetalningsstatusen i din SumUp-profil eller app.

Röda dagar

Många av de banker och betalningssystem vi använder för att bearbeta transaktioner är baserade i Tyskland eller USA. Röda dagar i dessa länder gör att betalningar tar längre tid, och din dagliga eller veckovisa utbetalning kan då bli 1–3 arbetsdagar försenad.

Undvik försenade utbetalningar

Du kan minska risken för försenade utbetalningar på grund av röda dagar, och få betalt nästa dag, till och med på helgen om du beställer ett gratis SumUp Card.