Meddelande för iOS App:

”Något gick fel! Vänligen försök igen."

Meddelande för Android App:

”Vi arbetar hårt för att åtgärda problemet. Vänligen försök igen senare ”.

Detta är ett problem i SumUp-appen eller på webbplatsen och därför kan du inte lösa det själv. Men oroa dig inte! När SumUp-appen eller webbplatsen visar detta meddelande finns det några saker du kan göra för att snabbt komma runt problemet:

Detta fel är ofta bara tillfälligt. Du kan helt enkelt behöva vänta ett par minuter - eller kanske bara några sekunder - innan du försöker igen. Då kan appen fungera ordentligt som tidigare.

Om du upplever detta problem i din webbläsare, försök att ladda om webbsidan. Klicka på knappen ”Uppdatera” i webbläsarens verktygsfält eller tryck på F5. Din webbläsare kommer att söka webbservern och fråga efter sidan igen. Detta kan åtgärda ditt problem.

Om ovanstående inte fungerar, kan du behöva vänta lite innan du återvänder till webbplatsen. SumUp upplever just nu ett problem men vi kan försäkra dig om att vi arbetar hårt för att få det fixat så snart som möjligt! Försök att komma åt webbplatsen igen senare så slår vi vad om att det kommer att fungera korrekt. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter.