Kostnad

Kortläsaren 3G säljs bara tillsammans med skrivaren 3G, för 1 299 kr (plus moms men inklusive frakt).

Vi har inga abonnemangsavgifter för användning av våra kortläsare, bara en transaktionsavgift.

Godkända kort och betalningsmetoder

Visa
Visa Electron
V Pay
Mastercard
Maestro
American Express
Discover
China Union Pay
JCB
Google Pay
Apple Pay
Samsung Pay

Internetanslutning

Anslut till nätet med wifi eller ett mobilt nätverk med det inbyggda sim-kortet i SumUp 3G, där det finns obegränsad data.

Kvitton

Du kan skicka kvitton till kunder via e-post eller sms med SumUp 3G.

Återbetalningar

Utfärda återbetalningar enkelt direkt från SumUp 3G.

Dricks

Aktivera dricks så att kunder kan ge dig extra tack för ett väl utfört arbete.

Medarbetarprofiler

Du kan ha flera medarbetarprofiler så att alla dina anställda kan använda kortläsaren.

Batteri

Ladda din kortläsare med den medföljande USB-kabeln genom att ansluta den till datorn eller annan strömkälla. Med fulladdat batteri kan du göra över 50 transaktioner.