SumUp 3G är SumUps senaste innovation. Det är en fristående kortläsare vilket innebär att du inte behöver en extern mobiltelefon eller surfplatta för att ta emot kortbetalningar. Eftersom denna kortläsare kommer med obegränsad data etablerar den självständigt en nätverksanslutning för att bearbeta betalningar.

☉ Övergripande kostnader

SumUp 3G säljs till ett engångspris på 999 SEK (exkl. moms). Därefter betalar du bara en avgift per transaktion. Inga månatliga avgifter tillkommer. Det innebär att du inte behöver betala för den mobildata som används då denna ingår i det ursprungliga engångsköpet av kortläsaren.

☉ Godkända kort

SumUp 3G kan hantera följande kredit- eller debetkort: Visa, V Pay, MasterCard, Maestro, American Express, Google Pay och Apple Pay.

☉  Betalningsmetoder

Med ett registrerat SumUp-konto och denna läsare kan du ta emot betalningar via chip, signatur eller kontaktlöst med NFC.

☉ Kvitton

Skicka kvitto till din kund via e-post eller SMS.

☉ Återbetalningar

Vid behov kan du enkelt återbetala din kund.

☉ Dricks

En dricksfunktion kan aktiveras om du vill göra det möjligt för dina kunder att dricksa.

☉ Medarbetarkonton

På ditt personliga Dashboard på sumup.me kan du skapa flera medarbetarkonton, så att dina anställda kan logga in i läsaren utan att få tillgång till dina kontouppgifter.

☉ Batteri

Ladda din läsare med den medföljande USB-kabeln genom att ansluta den till datorn eller annan strömkälla. Ett fulladdat batteri ger 50 + transaktioner.

Notera

För hjälp med att konfigurera din 3G-läsare, gå till artikeln SumUp 3G: Konfiguration.

Vår SumUp 3G: Manual ger dig tips om hur du använder samt felsöker din kortläsare på bästa sätt.