Ta en titt på vår artikel om just detta för mer information om vad utbetalningsrapporter är.

Exportera eller skicka en rapport igen

1. Logga in på din SumUp-profil.

2. Klicka på "Rapporter" i menyn till vänster och välj "Utbetalningsrapport" i rutan "Utbetalningar och avgifter" på höger sida.

3. Ett fönster dyker upp och erbjuder valet mellan månatliga eller dagliga rapporter:

1. Klicka på "Dagliga" och välj ett specifikt datum.

2. Klicka på "Månatliga" och välj en månad och ett år.

4. Välj nu om du vill exportera eller skicka filen.

• För att exportera: välj "Exportera fil" under "Åtgärd" och klicka på den blå "Exportera fil"-knappen längst ner i högra hörnet.

• För att skicka: välj "Skicka till e-post". Fyll i din e-postadress nedan och klicka på "Skicka fil" längst ner till höger.

Obs: du kan lägga till ett kommatecken efter varje e-postadress för att skicka till flera mottagare.

Viktigt

För dagliga utbetalningsrapporter, välj utbetalningens datum och inte datumet för transaktionen eller när pengarna kom in på ditt bankkonto. Du kan inte skapa dagliga rapporter för innevarande dag eller månatliga rapporter för innevarande månad.

Hitta en specifik utbetalning

1. Logga in på din SumUp-profil.

2. Sen väljer du "Utbetalningar" i panelen till vänster.

3. Filtrera efter en specifik utbetalning efter datum, utbetalningsmetod eller belopp, eller sök efter utbetalnings-ID.

4. Klicka på utbetalningen för att visa mer information om den.

5. Genom att klicka på "Exportera" kan du ladda ner rapporten.