Skicka en utbetalningsrapport igen - Guide

Du kan skicka alla dagliga respektive månatliga utbetalningsrapporter, samt tillhörande fakturor, till dig själv via ditt SumUp-konto. Nedan följer en enkel guide:

1. Logga in på ditt SumUp-konto på sumup.me.
  2. Klicka på "Transaktioner" i menyn till vänster.
  3. Klicka sedan på "Mina rapporter" på höger sida av skärmen.
  4. Välj "Skicka en utbetalningsrapport igen"
  5. Ett fönster öppnas som låter dig välja mellan rapporttyperna: månatlig eller daglig
    • Om du vill skicka en daglig utbetalningsrapport, klicka på "Dagligen", välj en dag och klicka på "Skicka rapport igen".

• Om du vill skicka en månatlig utbetalningsrapport, klicka på "Månadsvis", välj en månad och klicka på "Skicka rapport igen".

Viktigt

• Viktigt: Du måste välja datum för utbetalningen och inte datum för transaktionen eller dagen då du mottog pengarna på ditt bankkonto. Du hittar datumet för utbetalning i din försäljningshistorik. Allt skrivet i grönt tillsammans med en banksymbol är ett utbetalningsdatum.
  • Observera att det inte går att skicka en rapport för aktuellt datum eller månad.

Läs mer om dina utbetalningsrapporter här.