Kom igång med SumUp Fakturor

Du kan lätt anpassa uppgifterna du skickar till dina kunder genom att ändra uppgifter på dina fakturor.

Dina fakturor skickas till dina kunder som en bifogad fil i ett e-postmeddelande. Redigera fakturamejl för att anpassa meddelandet du skickar till dina kunder.

Du kan inte bara redigera uppgifterna på dina fakturor utan också designa dina fakturor så att de matchar ditt varumärke.

Spara tid när du skapar fakturor genom att skapa en kundkatalog så att du snabbt kan lägga till kunder på fakturor utan att behöva lägga in deras uppgifter varje gång.

Du kan också skapa en produktkatalog där du kan välja produkter att lägga till på en faktura med bara några klick.

Börja fakturera

Skapa fakturor i din SumUp-profil eller läs mer om hur du kan skapa fakturor i mobilen med SumUp-appen.