SumUp Air är ett utmärkt tillskott till ditt företag. Den fungerar tillsammans med SumUp-appen, som du kan använda på din smartphone eller surfplatta med Android eller iOS.

Ta emot kortbetalningar och mobila betalningar – inklusive Apple Pay och Google Pay – så att dina kunder får fler valmöjligheter.

☉ Övergripande kostnader

Kortläsaren SumUp Air säljs till ett engångspris på 799 kr (exkl. moms, inkl. frakt). Du betalar inga månadsavgifter, utan bara en avgift per transaktion.

☉ Godkända kort

SumUp Air kan ta emot följande kort: Visa, VPay, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club, Discover och Union Pay.

☉ Betalningsmetoder

Med ett registrerat SumUp-konto och den här kortläsaren kan du erbjuda kunden att betala med chip eller kontaktlöst med NFC, inklusive Apple Pay och Google Pay.

☉ Kvitton

Ge kvitto till din kund via e-post, sms, Cloud Print/delning eller mobila skrivare.

☉ Återbetalningar

Återbetalningar kan göras via SumUp-appen eller på ditt Dashboard.

☉ Dricks

En dricksfunktion kan aktiveras om du vill göra det möjligt för dina kunder att dricksa.

☉ Medarbetarkonton

I SumUp-appen eller på ditt personliga Dashboard på sumup.me kan du skapa flera medarbetarkonton, så att dina anställda kan logga in i appen utan att få tillgång till dina kontouppgifter.

☉ Batteri

Ladda kortläsaren med den medföljande mikro-USB-kabeln genom att ansluta den till datorn eller annan strömkälla. Ett fulladdat batteri räcker till mer än 500 transaktioner.

Tips

För att få hjälp med att konfigurera din Air-kortläsare kan du läsa den här artikeln: SumUp Air: Konfiguration.