Som SumUp-användare kanske du har undrat vad Brexit kommer att innebära för dig. Oroa dig inte, vi finns här för dig! Vi vet hur viktigt det är att du kan bedriva din verksamhet utan avbrott eller komplikationer. Därför har vi genomfört alla nödvändiga åtgärder för att se till att du inte ska få några problem i din verksamhet.

Har du fortfarande frågor? Läs vidare...

Jag är en användare som är baserad i Storbritannien. Vad kommer att hända efter Brexit?

Du kommer att kunna fortsätta bedriva din verksamhet som vanligt. Vi bedriver vår verksamhet i hela EU med en brittisk licens som kommer att täcka brittiska användare även efter Brexit. Vi kommer att kunna fortsätta ge dig de verktyg du behöver för att göra det du älskar. Du som användare kommer inte att drabbas av något avbrott i våra tjänster. Storbritannien är fortsatt en av SumUps största och viktigaste marknader, och vi planerar att utöka vårt Storbritannien-team under 2019 för att kunna ge ännu bättre service till våra fler än 100 000 brittiska användare.

Jag är en europeisk användare som är baserad utanför Storbritannien. Vad kan jag vänta mig när Brexit väl sker?

Du kommer att kunna fortsätta bedriva din verksamhet som vanligt. Vi har genomfört alla nödvändiga åtgärder för att kunna tillhandahålla våra tjänster utan avbrott efter Brexit – oavsett vilken form Brexit tar. Som ett finanstekniskt företag som finns i över 30 länder har vi ett starkt nätverk runt om i världen. Vi säkrar och uppdaterar licenser för att fungera i ett antal olika områden och regioner och hade lyxen att välja mellan flera alternativ för att säkerställa att du får oförändrad service. Vi följer utvecklingen och kommer i god tid att ge alla våra kunder tydlig information.