SumUp kan bara användas i det land ditt företag verkar i. Under vissa omständigheter kan vi dock göra det möjligt för dig att genomföra transaktioner i ett annat land där SumUp är tillgängligt.

Om du har ett SumUp-konto och vill använda det utanför det registrerade landet, kontakta vårt supportteam. Berätta vilket land du vill genomföra transaktioner i, vilka datum du kommer att vara där och syftet med din resa.

Europeiska länder där SumUp är tillgängligt
  • Österrike
  • Bulgarien
  • Belgien
  • Cypern
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Estland
  • Frankrike
  • Finland
  • Tyskland
  • Ungern
  • Irland
  • Italien
  • Lettland
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederländerna
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Slovakien
  • Slovenien
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Storbritannien

Viktigt

Det går inte att ändra valutan i kortläsaren.