På denna sida kan du se alla rapporter du som användare har tillgång till. De hjälper dig att få ut det mesta av SumUp och ta din affärsverksamhet till nya höjder.

Omsättningsrapport: en fullständig översikt över de varor eller tjänster du sålt under en viss tidsperiod. Den förenklar deklarationen genom att du kan skicka en PDF-version till de relevanta skattemyndigheterna.

Försäljningsrapport: en detaljerad lista över din försäljningsaktivitet under en viss tidsperiod. Inkluderar både kontant- och kortbetalningar.

Utbetalningsrapport: en lista över alla de korttransaktioner som redan betalats ut till ditt bankkonto. Innehåller datum för utbetalningen och alla relaterade avgifter.

Transaktionsrapport: en översikt över alla dina transaktioner, inklusive kortbetalningar, kontantbetalningar och återbetalningar.

Ta nu en titt på var och en av rapporterna i mer detalj och läs om hur du kommer åt dem:

Omsättningsrapport

Vad är det för något? Vad kan den användas till?

Omsättningsrapporten ger dig en fullständig översikt över de varor eller tjänster du sålt under en viss tidsperiod.

Den gör det lättare att deklarera eftersom du kan ladda ner rapporten som PDF och skicka den till de relevanta skattemyndigheterna.

SumUps Omsättningsrapport delar upp din affärsverksamhet efter kategori, betalningssätt och medarbetare.

Var finns den?

Du kan ladda ner omsättningsrapporten i ditt Dashboard på sumup.me.

1. Gå till "Transaktioner".
    2. Välj en tidsperiod längst upp till vänster på sidan.
    3. Klicka på "Mina rapporter" längst upp till höger.
    4. Klicka på "Omsättningsrapport".
Försäljningsrapport

Vad är det för något? Vad kan den användas till?

Försäljningsrapporten är en detaljerad lista på all din försäljningsaktivitet under en vald tidsperiod.

Du kan använda SumUps försäljningsrapporter tillsammans med din produktkatalog för att få en översikt av alla dina kontant- och kortbetalningar. Du kan se vilka produkter du har sålt, hur många och vilken momskategori de omfattas av.

Var finns den?

Du kan ladda ner försäljningsrapporten i ditt Dashboard på sumup.me.

1. Gå till "Transaktioner".
    2. Välj en tidsperiod längst upp till vänster på sidan.
    3. Klicka på "Mina rapporter" längst upp till höger.
    4. Klicka på "Försäljningsrapport".
Utbetalningsrapport

Vad är det för något? Vad kan den användas till?

Utbetalningsrapporten är en lista över alla de korttransaktioner som redan betalats ut till ditt bankkonto. Den innehåller datum för utbetalningen och visar alla relaterade transaktionsavgifter.

Det finns två typer av utbetalningsrapporter: dagliga och månatliga.

Dagliga Månatliga
Den dagliga utbetalningsrapporten visar alla transaktioner som betalats ut till ditt bankkonto en viss dag.

Detta betyder dock inte att pengarna når dig direkt. Beroende på din bank och vilken veckodag det är kan det ta upp till tre arbetsdagar för pengarna att komma in på ditt konto.

Var finns den?

Du kan ladda ner en daglig eller månatlig utbetalningsrapport i ditt Dashboard på sumup.me.

1. Gå till "Transaktioner".
    2. Klicka på knappen "Mina rapporter" längst upp till höger.
    3. Klicka på "Skicka en utbetalningsrapport igen".
    4. Välj "Dagligen" eller "Månadsvis".
    5. Välj den dag eller månad och år du vill ha en rapport för.
    6. Klicka på "Skicka rapport igen".

Obs: Du kan skicka en rapport så många gånger du vill genom att följa proceduren ovan.

Transaktionsrapport

Vad är det för något? Vad kan den användas till?

Transaktionsrapporten är en översikt över alla dina transaktioner, inklusive kortbetalningar, kontantbetalningar och återbetalningar. Den visar betalningsmetod, transaktionsstatus, kundens kortuppgifter och en transaktionsbeskrivning om en sådan lades till.

Var finns den?

Du kan ladda ner Transaktionsrapporten i ditt Dashboard på sumup.me.

1. Gå till "Transaktioner".
    2. Välj önskad "Period", "Betalningssätt", "Status" och "Medarbetare" med knapparna längst upp till vänster på sidan.
    3. Klicka sedan på "Mina rapporter" längst upp till höger.
    4. Klicka på "Transaktionsrapport".
    5. Välj vilket format du vill ladda ned rapporten i.
    6. Klicka på "Exportera fil".

Detta är alla de rapporter du kan generera från ditt Dashboard. Om du behöver ytterligare hjälp eller har fler frågor får du gärna kontakta vårt supportteam.