På denna sida kan du se alla rapporter du som användare har tillgång till. De hjälper dig att få ut det mesta av SumUp och ta din affärsverksamhet till nya höjder.

💬 Notera Du kan kontakta vårt supportteam direkt via ditt Dashboard.

Hur laddar jag ner mina rapporter?

`Du kan ladda ner rapporter via ditt Dashboard

1. Öppna ditt Dashboard.
  2. Klicka på "Försäljning" i menyn till vänster.
  3. Välj "Transaktioner".
  4. Välj tidsram med knappen "Sex månader".
  5. Klicka på "Mina rapporter" längst upp till höger.
  6. Klicka på den rapport du vill ladda ner.

Försäljningsrapport

Försäljningsrapporten ger dig en detaljerad förteckning över din försäljningsaktivitet under den tidsperiod du själv väljer.

Du kan använda rapporten tillsammans med din produktkatalog för att få en översikt över alla dina kontant- och kortbetalningar. Du kan se vilka produkter du sålt, hur många du sålt och vilken momskategori de omfattas av.

Utbetalningsrapport

Utbetalningsrapporten är en lista över alla de korttransaktioner som redan betalats ut till ditt bankkonto. Den innehåller datum för utbetalningen och visar alla relaterade transaktionsavgifter.

⇨ Läs artikeln om utbetalningsrapporter om du vill veta mer.

Transaktionsavgiftsfaktura varje månad

Transaktionsavgiftsfakturan visar det totala beloppet du betalat i transaktionsavgifter den gällande månaden. Du behöver inte betala beloppet, utan det har redan dragits från dina utbetalningar. Obs: Eftersom våra avgifter räknas som finansiell tjänst behöver du inte betala moms på dem.

Vi skickar fakturan med e-post tillsammans med varje utbetalningsrapport. Om du saknar fakturor för någon månad kan du skicka den månadens utbetalningsrapport igen till din registrerade e-postadress.

Transaktionsrapport

Transaktionsrapporten är en översikt över alla dina transaktioner, inklusive kortbetalningar, kontantbetalningar och återbetalningar. Den visar betalningsmetod, transaktionsstatus, kundens kortuppgifter och en transaktionsbeskrivning om en sådan lades till.

Omsättningsrapport

Omsättningsrapporten ger dig en fullständig översikt över de varor eller tjänster du sålt under en viss tidsperiod.

SumUps Omsättningsrapport delar upp din affärsverksamhet efter kategori, betalningssätt och medarbetare.

Deklarera enkelt genom att ladda ner rapporten som PDF och skicka den till de relevanta skattemyndigheterna.