Få tillgång till och ladda ner mina rapporter

1. Gå till din SumUp-profil och klicka på "Hem" i menyn på vänster sida.

2. Välj sedan "Alla rapporter".

3. Välj en tidsperiod med den blå knappen längst upp till vänster.

4. Klicka på namnet på den rapport som du vill exportera.

Vilka rapporter finns det?

Fakturan för transaktionsavgifter innehåller uppgifter om den totala transaktionsavgiften för månaden. Du behöver inte betala beloppet, utan det har redan dragits från dina utbetalningar. Eftersom vi är ett finansföretag betalas ingen moms på vår serviceavgift.

Vi skickar avgiftsfakturan via e-post tillsammans med varje utbetalningsrapport.

Utbetalningsrapporten listar alla korttransaktioner som redan har utbetalats, med utbetalningsdatum och transaktionsavgifter.

Läs mer om utbetalningsrapporter.

Omsättningsrapporten tillhandahåller en översikt över alla varor eller tjänster som du har sålt under en viss tidsperiod och delar upp verksamheten efter kategori, betalningssätt och anställda.

Deklarera snabbt och lätt genom att ladda ner rapporten som pdf och skicka den till myndigheterna.

Försäljningsrapporten beskriver din försäljningsaktivitet under en viss tidsperiod.

Med hjälp av information som läggs till i sektionen Produkter får du en översikt över hur många produkter du har sålt, om de köptes med kontanter eller kort och vilken skattekategori de faller under.

Transaktionsrapporten visar alla dina transaktioner, inklusive kortbetalningar, kontantbetalningar och återbetalningar.

Den visar betalningsmetod, transaktionsstatus, typ av kundkort och, om den har lagts till, transaktionsbeskrivning.