Endre faktureringsdeskriptoren din

1. Logg på din SumUp-profil med nettleser og velg profilsymbolet øverst i høyre hjørne.

2. Velg «Innstillinger».

3. Rull ned til delen for faktureringsdeskriptor for å se din nåværende faktureringsdeskriptor.

4. Oppdater faktureringsdeskriptoren og lagre endringene.

Noen banker klipper av faktureringsdeskriptoren, noe som betyr at lange deskriptorer kanskje ikke vises i sin helhet på kundekontoutskriftene

Hvorfor endre faktureringsdeskriptoren min?

Gjenkjennelige faktureringsdeskriptorer hjelper kunder å minnes om kjøpene sine når de ser på kontoutskriften, og reduserer sannsynligheten for feilaktige rapporter om svindel.