Vi har samlet enliste over kompatible smarttelefoner og nettbrett, slik at du kan sjekke om enheten din er kompatibel. Vær oppmerksom på at dette ikke er en uttømmende liste, og du kan også sjekke om enheten din oppfyller de nødvendige spesifikasjonene.

Et lavt batterinivå kan forårsake tilkoblingsproblemer, og derfor anbefaler vi å lade leseren. For mer informasjon, se SumUp Air: Manual.

Feilsøkingstrinn

Hvis du opplever problemer med kortleseren, kan du prøve disse trinnene for å prøve å fikse problemet.

Steg 1: Tilbakestill kortleseren

Følg disse stegene for å tilbakestille Bluetooth-brikken i leseren:

1. Slå av Bluetooth på telefonen eller nettbrettet.

2. Lukk SumUp-appen på enheten din.

3. Forsikre deg om at kortleseren ikke lader.

4. Slå av leseren.

5. Trykk og hold nede strømknappen på kortleseren til du ser "Release for BT" på displayet.

6. Slipp strømknappen når du hører et pip.

Nå er Bluetooth-brikken i kortleseren din tilbakestilt. Vent et øyeblikk før du kobler leseren til telefonen igjen.

Steg 2: Koble kortleseren til igjen

Koble til SumUp Air på nytt for å godta kortbetalinger igjen:

1. Aktiver Bluetooth på telefonen eller nettbrettet.

2. I SumUp App trykker du på profilikonet øverst i hjørnet av skjermen.

3. Gå til «Betalingsmetoder» og trykk på «SumUp Air».

4. Sørg for at de 3 siste sifrene som vises på skjermen stemmer overens med de siste 3 sifrene i kortleserens serienummer.

5. Bekreft koblingsforespørselen på smarttelefonen eller nettbrettet ved å trykke på "Connect". Det kan hende du må bekrefte forbindelsen ved å trykke på det grønne krysset på kortleseren.

Hvis du fremdeles opplever tilkoblingsproblemer, kan du starte smarttelefonen eller nettbrettet ditt på nytt. Når du har logget deg på SumUp App igjen, kan du prøve å ta en kortbetaling for å se om kortleseren kobles til enheten din.

Hvis du fortsatt har problemer, kan du kontakte vårt Support Team.