Hvordan ansattprofiler fungerer

Ansattprofiler har unike pålogginger med egen e-postadresse og passord. Imidlertid vil alt salg bli utbetalt til den bankkontoen som er registrert i hovedprofilen din. Ansatte kan ikke endre eller se profilinformasjon eller legge til en egen bankkonto.

Varekatalogen din stemmer overens med innstillingene til hovedprofilen. Dette betyr at ansatte ikke kan aktivere eller deaktivere varene som er synlige i kassen, eller administrere vareinformasjon og -kategorier.

Du kan aktivere og deaktivere ansattprofiler, administrere tillatelsene deres og opprette et nytt passord når som helst i SumUp-profilen din eller i appen. Ettersom profiler er knyttet til salgshistorikker, kan ansattprofiler deaktiveres, men ikke slettes permanent.

Opprett ansattprofiler og administrer tillatelser

Du kan opprette ansattprofiler for å administrere hvem som kan utstede refusjoner og se salgshistorikk på SumUp-profilen din eller ved å bruke appen ved å følge guidene våre under:

1. I SumUp-appen velger du profilikonet øverst i hjørnet.

2. Velg «Ansatte» og klikk deretter «Legg til ny ansatt».

3. Skriv inn en e-postadresse og et passord. Disse vil bli innloggingsinformasjonen til din ansatt.

4. Velg de relevante boksene for å gi dine ansatte tillatelse til å se alle transaksjoner i tillegg til sine egne og til å utstede refusjoner.

Merk: Du kan når som helst endre disse tillatelsene ved å gå tilbake til ansatt-delen i appen eller profilen din, velge den ansatte og merke av eller fjerne merket i de aktuelle rutene.

5. Bekreft ved å klikke på «Legg til ansatt».

1. På din SumUp-profil klikker du på profilsymbolet øverst til høyre.

2. Velg «Ansatte».

3. Klikk på den blå knappen «Legg til ny ansatt» øverst i hjørnet.

4. Skriv inn en e-postadresse og et passord. Disse vil bli innloggingsinformasjonen til din ansatt.

5. Merk av i de relevante rutene for å la den ansatte se selskapets salgshistorikk og refundere transaksjoner.

Merk: Hvis du ombestemmer deg, kan du når som helst endre dette ved å gå tilbake til ansattfanen i appen eller profilen din, velge den ansatte og merke av eller fjerne merket i de relevante rutene.

6. Bekreft ved å klikke på «Legg til ansatt».

Sjekk salget til hver individuelle ansatte

1. I SumUp-profilen klikker du på «Start»-fanen i panelet til venstre.

2. Velg «Salg».

3. Klikk på «Ansatte» i den øverste navigasjonslinjen.

4. Skriv inn den ansattes e-postadresse og trykk på «Bruk».

For å begrense søket kan du også velge dato og klokkeslett, betalingsmetode og transaksjons status.