Vi forstår viktigheten av en kontinuerlig virksomhet for våre forhandlere og har derfor gjort alle nødvendige tiltak for å sikre at du ikke går glipp av noe når du tar deg av kundene dine og gjør det du liker; driver virksomheten din.

Jeg er en europeisk forhandler utenfor Storbritannia, hva kan jeg forvente når Brexit gjennomføres?

Her er det business as usual. Våre team har gjort alle nødvendige tiltak for å oppnå en uavbrutt tjeneste etter Brexit - uansett hvilken form Brexit vil ta.

Som et finansteknologi-selskap med tilstedeværelse i over 30 land, har vi et sterkt nettverk rundt om i verden. Vi sikrer og oppdaterer lisenser for å operere i en rekke forskjellige territorier og regioner, og hadde den luksus å velge mellom flere alternativer for å sikre at dine tjenester er uforandrede.

Vi vil kommunisere med alle våre kunder på en åpen og rettidig måte etter hvert som ting utvikler seg.

Jeg er en norsk forhandler, hva skjer etter Brexit?

Business as usual. Vi opererer for tiden over hele EU under en irsk lisens som vil fortsette å dekke norske forhandlere etter Brexit, og gi våre forhandlere de nødvendige verktøyene for å lykkes mens de driver med det de liker.

Vi forsikrer alle våre norske forhandlere om at de ikke vil oppleve noen avbrudd i tjenestene. Storbritannia fortsetter å være et av SumUps største og mest verdsatte markeder, og vi planlegger å utvide vårt britiske team for å gi enda bedre service til våre over 100 000 britiske selgere.