Aktiver SCA for SumUp Card

1. Logg inn på SumUp App på den telefonen du skal bruke til å godkjenne betalinger og sikre at appen er oppdatert.

2. Velg «Konto» på startskjermen.

3. Trykk på symbolet for innstillinger øverst i hjørnet og velg deretter «Kontosikkerhet».

4. Aktiver sterk kundeautentisering ved å trykke på bryteren.

5. Du vil motta en SMS med en unik verifiseringskode. Skriv inn koden under «Telefonverifisering» i appen og trykk på «Bekreft».

Hvis transaksjonen din fortsatt mislykkes etter å ha aktivert SCA, se etter vanlige årsaker til transaksjonsfeil. Alternativt kan du vurdere å kontakte eieren av nettbutikken eller bruke en annen betalingsmetode.

Viktig:

Disse sikkerhetstiltakene ble obligatoriske for betalinger på nettet fra mars 2021.

Sett opp biometrisk bekreftelse og varsler

For å gjøre SCA-funksjonen raskere og sikrere, kan du aktivere autentisering med fingeravtrykk eller ansikts-ID. For å gjøre dette, trykk på «Berørings-ID»-bryteren under «Kortsikkerhet».