Mijn Webwinkel maken

U moet eerst artikelen aan uw catalogus met artikelen toevoegen vanuit het SumUp-profiel of de SumUp-app gebruiken om artikelen toe te voegen.

Tik op 'Toevoegen' in het vak 'Artikelen' in uw SumUp-profiel of op 'Artikelen toevoegen' in de SumUp-app om naar het kopje 'Artikelen' te gaan en uw artikelen toe te voegen.

Nadat u artikelen hebt toegevoegd, moet u verzendmethoden en opties voor afhalen toevoegen. Selecteer eerst 'Bevestigen' in het vak 'Verzending' in uw SumUp-profiel of kies 'Verzending instellen' in de app.

Nu is het tijd om de lay-out en stijl van uw webwinkel te ontwerpen.

Klik op 'Aanpassen' in het vak 'Winkeletalage' in uw SumUp-profiel of op 'Webwinkel bewerken' in de SumUp-app om uw startpagina, catalogus met artikelen en navigatie aan te passen.

Tik in het SumUp-profiel onder 'Koppeling naar webwinkel' op 'Controleren' of kies 'Uw koppeling controleren' in de app om uw bedrijfsnaam en de URL van uw webwinkel aan te passen, zodat uw webwinkel gemakkelijk te herkennen is.

Nadat u alle stappen heeft voltooid, klikt u op "Publiceren" om uw webwinkel openbaar te maken en uw artikelen online te verkopen.

NB:

U kunt ook de algemene voorwaarden van uw webwinkel aanpassen. Daarmee wijzigt u de bepalingen waarmee uw klanten instemmen wanneer ze iets bij u kopen.