Totale kosten

Het 3G-pinapparaat is alleen beschikbaar in een bundel met de 3G-printer en kost € 149 (excl. btw). Daarna betaalt u alleen een vergoeding per transactie. Er zijn geen maandelijkse kosten.

Accepted cards and payment methods

De SumUp 3G kan de volgende pinpassen en creditcards accepteren: Visa, V Pay, Mastercard, Maestro, American Express, Discovers, Diners Club en China Union Pay.

Met een geregistreerd SumUp-profiel en dit pinapparaat kunt u chipbetalingen, contactloze betalingen (NFC) en betalingen via Google Pay en Apple Pay aanbieden.

Internetverbinding

Het pinapparaat wordt geleverd met een onbeperkt data-abonnement, zodat het zelf een netwerkverbinding tot stand brengt om betalingen te verwerken. U hoeft dus niet te betalen voor mobiele data; deze kosten zijn bij de aanschafprijs inbegrepen.

U kunt ook verbinding maken met uw lokale wifinetwerk.

Betalingsbewijzen

Stuur klanten hun bon via e-mail of SMS.

Terugbetalingen

Voer eenvoudig een terugbetaling uit als dat nodig is.

Fooi

Er is een fooienfunctie waarmee klanten een fooi kunnen geven.

Medewerkersprofielen

U kunt meerdere subprofielen maken, zodat uw medewerkers uw pinapparaat ook kunnen gebruiken.

Batterij

Laad uw pinapparaat op door de inbegrepen USB C-kabel aan te sluiten op uw computer of op een andere voedingsbron. Met een volle batterij kunnen meer dan 50 transacties worden uitgevoerd.