Uw betalingsbewijzen aanpassen

1. Meld u aan bij uw SumUp-profiel in een webbrowser en selecteer het profielpictogram in de rechterbovenhoek;

2. Selecteer 'Betalingsbewijzen';

3. Klik om de verschillende onderdelen van het betalingsbewijs te bewerken, en een adres, contactgegevens en een aangepast bericht toe te voegen.

Wanneer u uw betalingsbewijzen wijzigt, wijzigen de rechtspersoon, contactgegevens en bedrijfsgegevens die in uw SumUp-profiel zijn geregistreerd niet.

Waarom zou u uw betalingsbewijzen aanpassen?

Herkenbare betalingsbewijzen met kloppende bedrijfsgegevens herinneren klanten aan hun aankoop en verminderen het risico op terugvorderingen.