Een overboeking plannen

1. Open het tabblad 'Bedrijfsrekening' links in uw SumUp-profiel.

2. Klik op 'Geld overmaken' en selecteer vervolgens 'Geplande betaling';

3. Kies een bestaande ontvanger of klik op "Nieuwe ontvanger".

4. Kies bij een nieuwe ontvanger of het een particulier of bedrijf is, voer de gegevens in en klik op "Volgende". Vink het vakje aan om de ontvanger toe te voegen aan uw contacten.

5. Voer het bedrag in dat u wilt overmaken en selecteer het schema en de frequentie voor de betaling:

• Eenmalig - Eenmalige overboeking op de door u gewenste datum;

• Wekelijks - Wekelijkse overboeking tussen de begin- en einddatums die u hebt ingevoerd;

• Maandelijks - Maandelijkse overboeking tussen de begin- en einddatums die u hebt ingevoerd;

6. Controleer de samenvatting van de overboeking. Als alles klopt, klikt u op "Bevestigen".

7. Bevestig de overboeking door uw wachtwoord in te voeren als hierom wordt gevraagd in de SumUp-app.

U ontvangt een paar dagen voor de geplande betaling een herinnering.

De status van mijn overboeking controleren

U kunt de status van overboekingen die binnenkort plaatsvinden controleren of een betaling of reeks betalingen annuleren wanneer u maar wilt.

Let op: U kunt momenteel geen geplande en terugkerende betalingen instellen via de Android-app.