Mijn pas annuleren

1. Klik in het navigatiedeelvenster aan de linkerkant in uw SumUp-profiel op 'Bedrijfsrekening'.

2. Klik op 'Betaalpas'.

3. Klik in het vak 'Betaalpas beheren' op het pictogram met de drie stippen en kies 'Betaalpas opzeggen'.

4. Neem de annuleringsvoorwaarden door en klik op 'Volgende'.

5. Selecteer de reden voor het vervangen van uw betaalpas.

6. Voer uw wachtwoord in en klik op 'Betaalpas opzeggen'.

U kunt ook geld vanaf uw Bedrijfsrekening overmaken en uw Bedrijfsrekening sluiten als u deze niet meer nodig hebt.

Mijn SumUp Card vervangen

Nadat u een betaalpas hebt geannuleerd omdat deze is kwijtgeraakt of gestolen, kunt u tijdelijk geen nieuwe pas bestellen. Gebruik in plaats daarvan het proces om uw SumUp Card te vervangen.